На ферму в Италии
Вакансія для працівника на ферму по догляду за свинями в Італії
ЗП: 1100 €/місяць
Італія
Сиделка-домохозяйка в Италии
Вакансія доглядальниці-домогосподарки в Італії
ЗП: 700-900 €/місяць
Італія
Работник на ферме в Италии
Вакансія для працівника на фермі в Італії
ЗП: від 1300 €/місяць
Італія
Вакансия работника на ферме
Вакансія працівника на фермі в Італії
ЗП: 900 - 1000€
Італія
Работа для портье
Вакансія портьє в Італії
ЗП: 1300 € / місяць
Італія
Работа для повара
Вакансія кухаря в Італії
ЗП: 8€/годину
Італія
робота штукатура в Італії
Вакансія штукатура на будівництво в Італії
ЗП: 1000 - 1600 €/місяць
Італія
няня для дитини в Італії
Вакансія няні для дитини в Італії
ЗП: 700 - 1500€
Італія
Работа горничной в Италии
Вакансія покоївки в Італії
ЗП: 800 - 1100 €/місяць
Італія
Работник на ферму
Вакансія для працівника на ферму в Італії
ЗП: 900 - 1000 €/місяць
Італія

Робота в Італії

Підвищена безробіття в країні змушує російськомовних громадян країни замислюватися про виїзд закордон на роботу. На роботу можна потрапити тільки по знайомству, інакше доводиться шукати вакансії через агентство або в інтернеті.

Робота в Італії – переваги

  1. Висока заробітна плата.
  2. Працівник буде забезпечений безкоштовним харчуванням та проживанням.
  3. В 8:00 ранку починається робочий час і закінчується о 16:00 вечора, так само є і цілодобові організації, там, де працівники працюють позмінно.
  4. Лояльне законодавство до емігрантів.
  5. В Італії, корінні жителі і іноземці мають рівні права.
  6. Іноземці також мають право на соціальну допомогу.
  7. Є можливість побачити визначні пам’ятки країни.
  8. Є можливість отримати громадянство.

Що потрібно для роботи в Італії?

  • Запрошення від роботодавця. Навіть якщо іноземець отримав запрошення на роботу з Італії, не гарантія, що він зможе отримати візу, тому що кількість виданих віз в рік є ліміти.
  • Блакитна карта відкриває двері на роботу в будь-яку країну ЄС, в тому числі в Італію, вона говорить про те, що працівник має диплом міжнародного зразка і він є хорошим фахівцем у роботі та мають стаж не менше трьох років.
  • Закордонний паспорт.
  • Паспорт громадянина країни.
  • Квитанція, яка свідчить про сплату консульського збору.
  • Бажано знання мови.