Помощник руководителя во Вьетнаме
Вакансія помічника керівника готелю у В’єтнамі
ЗП: от 1000$
В'єтнам
Горничная во Вьетнаме
Вакансія покоївки в готелі у В’єтнамі
ЗП: 500$
В'єтнам
Руководитель-управляющий во Вьетнаме
Вакансія керуючого персоналом в готелі у В’єтнамі
ЗП: 800-1000$
В'єтнам
Работа главного аниматора во Вьетнаме
Вакансія головного аніматора у В’єтнамі
ЗП: 500-1000$
В'єтнам
Аниматор во Вьетнаме
Вакансія аніматора у В’єтнамі
ЗП: 500-800$
В'єтнам
Работа бармена во Вьетнаме
Вакансія бармена у В’єтнамі
ЗП: 500-1000$
В'єтнам
Официант во Вьетнаме
Вакансія офіціанта у В’єтнамі
ЗП: 500-800$
В'єтнам
Администратор ресепшен во Вьетнаме
Вакансія адміністратора на ресепшен у В’єтнамі
ЗП: 500-800$
В'єтнам
Повар на кухню во Вьетнам
Вакансія кухаря у В’єтнамі
ЗП: 2500$
В'єтнам
Повар во Вьетнаме
Вакансія кухаря у В’єтнамі
ЗП: від 500 $/місяць
В'єтнам
1 2 3

Робота до В’єтнаму

На сьогоднішній день у В’єтнамі досить стабільна економіка і відкриваються нові сектора у виробництві, сфері послуг. Але, в’єтнамський уряд, перш за все, надає робочі місця громадянам В’єтнаму. В країні сьогодні працюють різні міжнародні компанії та кваліфіковані фахівці потрібні скрізь. Тому, в країну стали приїжджати здобувачі з багатьох країн світу (українські громадяни не є винятком).

Щоб отримати дозвіл, необхідно виконати ряд умов:

  • вік: від 18 років і старше;
  • медична довідка на виконання професійних обов’язків;
  • чи немає судимості;
  • вищу освіта і досвід роботи від 5 років і більше за фахом, яка необхідна для роботи у В’єтнамі.

Сьогодні в країні в дефіциті кваліфікованих кадрів. Щоб отримати роботу у В’єтнамі на 3 місяці, необхідно отримати дозвіл.

Обов’язкова умова роботи на підприємствах В’єтнаму – офіційна пропозицію підприємства. Якщо таке є, слід приготувати пакет документів, перекладений на в’єтнамський мову і завірений у нотаріуса. Необхідно надати:

  1. Заява здобувача за встановленою формою (англійською або в’єтнамською мовою).
  2. Копію закордонного паспорта.
  3. 2 фотографії (кольорові) 4х6 см.
  4. Пропозиція від роботодавця і заявка.
  5. Медичні довідки, видані медичною установою.
  6. Копії документів (атестата, диплома, професійного рівня).
  7. Довідка про те, що претендент не має судимості.

Пакет документів відправляється в Мінпраці В’єтнаму за 14 днів до початку роботи. Заява має бути розглянута протягом тижня. Якщо питання вирішується позитивно, здобувач отримує дозвіл на роботу.

Є категорії претендентів на роботу у В’єтнамі, яким дозвіл можна не отримувати:

  • іноземні громадяни, які мають вищу освіту (ступінь бакалавра і досвід роботи від 3 років і більше), на термін до 1 місяця і не більше 3 місяців в році;
  • власники і члени ради директорів компаній В’єтнаму;
  • юристи з ліцензією міжнародного зразка;
  • співробітники зарубіжних ЗМІ;
  • викладачам, згідно з міжнародними домовленостями;
  • стажисти і співробітники міжнародних волонтерських товариств.

Візу можна оформити в аеропорту В’єтнаму. Але, краще це зробити в Консульстві країни. Тоді здобувач зможе отримати посвідку на проживання.

Де шукати вакансії на роботу у В’єтнамі?

Щоб пошук вакансій для роботи у В’єтнамі росіян, білорусів, українців та інших іноземних громадян був успішним, слід звернутися в потрібне агентство з працевлаштування в зарубіжних країнах.

Якщо здобувач звернеться до співробітників Центру працевлаштування за кордоном “M&A Work” – це гарантія того, що вам будуть надані варіанти підприємств у В’єтнамі, яким необхідні фахівці вашої кваліфікації. Крім цього, вам допоможуть успішно пройти співбесіду і оформити всі необхідні документи. Звертається увага на мову (співбесіда буде вестися англійською мовою). Рівень повинен бути досить високий.

Від співробітників Центру “M&A Work” ви отримаєте вичерпну інформацію та відповіді на всі виникаючі питання, а також підберуть потрібні варіанти вакансій (з гідною зарплатою і умовами роботи).